WEGENBOUWERS Landelijk

BEDRIJVEN Flevoland

Van M. Niezen uit Vledderveen (Gr) is deze zeer fraaie MAN TGS 8x8 WSG 46-tonner. Aangezien de auto regelmatig voor asfalt-werk zal worden ingezet is de 8x8 voorzien van een geïsoleerde kipper van Vossebelt met asfaltsnip.

 


 

Met de nodige technische aanpassingen (vering van voorassen, remmen achter) heeft Wierda Voertuig Techniek de 43tons MAN TGS 8x8 WideSpread opgewaardeerd naar 46ton GVW (wettelijk). Deze TGS 8x8 van Hulzebosch was de allereerste van dit nieuwe type auto. De auto is uitgevoerd met kipper van Vossebelt.

 


 

Dit is een MAN (WVT) TGS 8x8 WSG in 46tons uitvoering van Heuvelman GSO uit Farmsum / Delfzijl (Gr). Deze terreinwaardige 4-asser die in 2019 nieuw is geleverd is voorzien van een kabelsysteem en in dit geval een zandkipper van Roda-Containers.

 


 

Ook één van de eerste MAN (WVT) TGS 8x8 WSG die met 46ton GVW op kenteken op de weg is gezet is deze auto van F. Winters uit Lutten (Ov). Deze in 2019 geleverde zware jongen is voorzien van een kipper van Vossebelt en wordt voornamelijk gebruikt voor zand en grondvervoer.

 


 

De eerste Euro 6 MAN TGS 8x8 Widespread door WVT van Conen uit Zwartemeer (Dr).

 


 

Samen met die van Conen Zwartemeer de eerste MAN TGS 8x8 Widespread in Euro 6 uitvoering, van De Weert uit Spijk (Gr).

 


 

 


 

AW Groep / Vessies Infra uit Lisse (ZH) heeft in 2015 deze mooie MAN TGS 8x8 WideSpread met HYVA kipper in gebruik genomen. De ombouw naar WideSpread, goed voor 43ton GVW is gedaan door WVT in Joure.

 


 

Deze MAN TGS 8x8 WSG is een van in totaal 4 Euro6 MAN kippers die de firma Herms en Zn uit Epe (Gld) in 2016/17 nieuw heeft aangeschaft. De MAN 8x8 is in Joure bij WVT omgebouwd naar Wide Spread (GWV 43ton) en heeft een door DHS gemonteerde HYVA kipper.

 


 

Twee 8x8'en en twee 10x4'en zijn er gekocht. Dit is de tweede 8x8, in principe identiek aan de andere.

 


 

MAN TGS 8x8 WideSpread van Gebr. de Jongh uit Botlek (ZH). Bouwjaar 2015.

 


 

De MAN TGS 8x8 WideSpread van De Groot uit Rotterdam.

 


 

Deze door Wierda Voertuig Techniek omgebouwde MAN TGS 8x8 was voorheen van Van Drooge Transport, een bedrijf dat nu is overgenomen door BUKO uit Beverwijk (NH). De auto blijft, in iedergeval voorlopig (2013), nog in de kleuren van Van Drooge.

 


 

Naast de 10x8 TGA heeft Jac. de Olde ook nog deze iets nieuwere (2010) MAN TGS 8x8 kipper met widespread en gestuurde achteras, op deze wijze omgebouwd door Wierda Voertuig Techniek in Joure (Fr).

 


 

Hoogeboom uit Raalte (Ov) heeft twee van deze MAN TGS 8x8 Wide-Spread / Gestuurd vrachtwagens met containersysteem. De auto's zijn door Wierda Voertuig Techniek (WVT) uit Joure (Fr) omgebouwd naar Wide-Spread.

 


 

 


 

In 2010 heeft Gebr. Grevining uit Groningen deze auto in gebruik genomen, een MAN TGS 8x8, die door Wierda Voertuig Techniek in Joure (Fr) van een widespread- en gestuurde achteras is voorzien. De auto heeft een kipper van Kooiker uit Staphorst.

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 

 

 


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.