WEGENBOUWERS Landelijk

BEDRIJVEN Flevoland

 

H. Burggraaf beschikt ook over deze andere Zweed, een door Estepe omgebouwde 10x4 Scania G480 vrachtwagen met een door Jansen Hydrauliek geïnstalleerde HYVA kipper opbouw.

 


 

Uit de categorie "bandlossers", deze Scania G400 10x5 met bandlosser opbouw van Romers Transport. De bandlosser-opbouw is gemaakt door Vossebelt in Geesbrug (Dr). We zien de auto hier op het terrein van Van Bentum Recycling in de Rotterdamse haven. 

 


 

Gloednieuw in 2014, deze Scania G450 10x4 van G. van de Kamp uit Stroe (Gld). Deze auto is gebouwd op basis van een zwaartransport-trekker chassis en voorzien van een 24,5 kuubs HYVA kipper.

 


 

Deze bandlosser Scania 10x4 is van Westdijk, maar is zijn carrière begonnen bij Romers uit Rozenburg (ZH). De bandlosser is een TrailKing uit de Verenigde Staten, maar door Vossebelt geassembleerd. De bandlosser is achteraf ook nog van kleppen voorzien (voorheen zijl).

 


 

Nog een oude van Romers, deze Scania G400 10x4 met Ruizeveld kipper.

 


 

 


 

Van G. de Bruyn uit Oudewater (Ut) is deze "fabrieks 10x4" van Scania, een af-fabriek 47-tons 10x4 met gestuude naloopas en luchtgeveerde achterassen in tridem-opstelling. De 10x4'en zijn uitgevoerd met kippers van Vako.

 

Onder de frees op de voormalige A1 bij Muiderberg/Weesp.

 


 

Nog een Scania G 10x4 van de Bruyn, nummer 144, gebouwd in 2015.

 


 

 


 

 


 

Van Dijkshoorn uit Bleiswijk (ZH) is deze volledig af-fabriek 10x4 Scania. De auto is voorzien van een containersysteem.

 


 

Heitink uit Kamperveen (Ov) heeft sinds 2015 deze Scania 10x4 in gebruik. Het jaar erna is er nog een in gebruik genomen. Beide auto's zijn bij Scania in de fabriek gebouwd en voorzien van een naloopas.

 


 

De tweede (en nieuwste) van de twee Heitink Scania 10x4'en. Beide auto's zijn voorzien van een door DHS gemonteerde geïsoleerde HYVA-kipper met asfaltsnip.

 


 

Een "fabrieks 10x4" van Te Loo uit Eefde (Gld), bouwjaar 2015.

 


 

Gebr. Mussche uit Staphorst (Ov) beschikt sinds 2016 over twee Scania 10x4 vrachtwagens met wisselsysteem (de ene met kabelsysteem en de andere met een afzetsyteem op poten).

 


 

 

 

 

 


 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.