WEGENBOUWERS Landelijk

BEDRIJVEN Flevoland

 

Deze dikke Volvo FM 10x4 op grote wielen is van Van Aaken Transport uit Wintelre / Eindhoven (NB). Typisch voor het zuid-oosten van Nederland is de combinatie van 10x4 (en 8x4) met grote wielen. Het maakt de 10x4 "10x8-stoer".

 


 

Van Eeuwijk uit Velddriel (Gld) is de eigenaar van deze Volvo FM 10x4 Euro 6. 

 


 

Ook van Van Eeuwijk is deze Volvo FMX 10x4 in fabrieks-uitvoering. Dit betekend een naloopas, GVW van 47ton en drie luchtgeveerde achterassen.

 


 

Een Volvo FMX 10x4 WSG van Reductum / J. den Boer uit Lienden (Gld) (voorheen Ingen). De auto is één van vier in 2017 door de firma in gebruik genomen.

 


 

 


 

 


 

 


 

Deze bijna nieuwe Volvo FMX 10x4 WideSpread is er een van Van Bentum Recycling uit Rotterdam. De firma heeft in 2015 maar liefst 10 van deze auto's in gebruik genomen, allemaal identiek opgebouwd met kipper van Ruizeveld en een door Terberg Techniek aangepast chassis (5e as en WideSpread).

 


 

Een andere FMX 10x4 van Van Bentum, 1 van 10.

 


 

Nog een andere FMX 10x4 van Van Bentum, 1 van 10.

 


 

Deze Volvo FMX 10x4 rijdt voor de Mebin in Zwolle (Ov). Deze bijzondere auto is voorzien van een afzetsysteem zodat hij, net als zijn GINAF M5250-TS voorganger, zowel met kipper als met mixer kan worden ingezet. Met kipper wordt de auto alleen ingezet om grondstoffen voor de productie van betonmortel aan te voeren.

 

De afzetkipper van de Mebin FMX komt van Vossebelt uit Geesbrug (Dr) en de gestuurde naloopas is door Terberg-Techniek gemonteerd.

 


 

Volvo FM 10x4 van Mourik uit Groot-Ammers (ZH), bouwjaar 2016.

 


 

Een Volvo FMX 10x4 van Stoter uit Kampen (Ov).

 


 

En nog een van Stoter, identiek aan de 35-BDP-7, alleen een aantal maanden nieuwer.

 


 

Deze Volvo FM10x4, een Estepe ombouw, is van W.J. van Schaik uit Altforst (Gld).

 


 

Een Volvo FM 10x4 met ATM kipper van A. den Breejen uit Cruquius (NH).

 


 

Hier zien we één van de vijf FMX 10x4'en van AL vd Wetering uit Heesch (NB). Deze auto's zijn bij Estepe Heesch van de vijfde (voorloop)as voorzien.

 


 

Een identieke FMX 10x4 van AL vd Wetering.

 


 

Deze Volvo FM480 van Mussche uit Staphorst (Ov) is een door Terberg-Techniek omgebouwde auto, waarbij Terberg een 10-tons voorloopas van Sisu heeft gemonteerd en dit resulteerd in een wettelijk GVW van 49 ton. De auto is heeft een afzetsysteem en heeft op de foto een Hyva kipperopbouw.

 


 

En nog een, in grote lijnen dezelfde auto als de auto hierboven.

 


 

Nog een Volvo FM 10x4 van Mussche. Deze auto is, net als veel andere auto's bij Mussche, een auto met wisselsysteem die ook met containers en mixers kan rijden.

 


 

 


 

Een Volvo FMX 10x4 van de firma Kamphuis uit Epse (Gld). 

 


 

Van Heitink Transport uit Kamperveen (Ov) is deze Volvo FM 10x4, die door Estepe van een voorloopas voorzien.

 


 

Nog een chameleon in dienst bij Hagen, deze Volvo FM 10x4 die ook als betonmixer rijdt, hier met een afzetbare kipper Vossebelt.

 


 

Een Volvo FM 10x4 van Jan Bakker uit Oldebroek (Gld).

 


 

Helemaal nieuw was deze Volvo FMX 10x4 met Wide Spread en Gestuurde achteras van Kole uit 's-Heerenhoek (Zld), gefotografeerd in september 2016. De auto is voorzien van een geïsoleerde Ruizeveld kipper. 

 

 

 

 


 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.