Deze MAN TGA 10x8 (WVT ombouw) is een van Boskalis. De auto is hiervoor van MNO-Vervat geweest.

 

 

 


 

Deze MAN TGS 10x8 van Boskalis is gebouwd in 2017. Deze door WVT omgebouwde auto is voorzien van een AJK kipper en is er een van twee van dit type bij Boskalis.

 


 

Deze MAN TGA 8x8 WideSpread van Boskalis is een door Wierda Voertuig Techniek gebouwde 8x8 uit 2009. De auto was eerst door een andere klant besteld, maar niet geleverd en heeft dus doende zijn eerste tijd "in de showroom" doorgebracht. Uiteindelijk is hij door MNO-Vervat gekocht en heeft hij nog een tijd in het MNO-oranje rondgereden voordat Boskalis MNO overnam en de auto's grijs/geel werden gespoten.

 

 

 


 

In 2013 heeft Boskalis (toen nog Breijs Rotterdam) twee van deze Actros 8x8'en in WideSpread uitvoering erbij gekregen. De auto's zijn van een unieke soort, want Mercedes heeft maar 3 van deze WideSpread 8x8 Actrossen gebouwd (de derde was voor Haan, Scheemda).

 

 

 

 


 

Dit is de tweede van twee identieke Mercedes-Benz Actros 8x8 in WideSpread uitvoering van Boskalis.

 

 


 

Deze Volvo FMX 10x4 "BAS Mining-truck" is een door Boskalis op proef gekochte auto voor het Grensmaas-project. Het is geen kipper maar een door AJK gebouwde "Pusher" die met een schuifwand zijn lading eruit drukt.

 

 

 

 

 

 


 

Nadat Boskalis de eerste Pusher bij de Grensmaas met succes heeft ingezet is er besloten nog 3 van deze identieke 10x4'en bij BAS-Trucks te laten bouwen. De opbouw van de 3 nieuwere auto's verschilt enkel in een paar details met de proefauto (nummer 001), voornamelijk de iets hoger bak van de AJK Pusher valt op. Dit is een van de twee auto's met de FM4 versie van de FMX cabine.

 

 


 

 

 


 

 


 

Deze Mercedes Actros 10x4 was ooit van Breijs uit Rotterdam, maar is overgespoten in Boskalis kleuren.

 


 

Niet in de kleuren van Boskalis, wel eigendom vande firma is deze Mercedes Actros 10x4 in de kleuren van Breijs uit Rotterdam.

 


 

Nog een Mercedes in Breijs kleuren, deze Actros 10x8. Ook deze is tegenwoordig van Boskalis.

 

 


 

In de kleuren van Boskalis, maar eigenlijk van Markus uit Halfweg (NH), deze Mercedes-Benz Actros 10x8.

 


 

 


 

Nieuw in 2017 zijn deze Volvo FMX 10x4 kippers met naloopas. Twee stuks heeft Boskalis er.

 


 

Een van de twee Volvo FMX 10x4 47-tonners met geïsoleerde AJK kipper.

 

 

 

 


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.