Gebroeders van Mourik uit de Glind (Gld) heeft in 2015 twee van deze (ex- Van Dalen, Huissen) GINAF X5250-TS aangeschaft. De auto op de foto is van bouwjaar 2003.

 


 

Deze iets oudere X5250-TS van Van Mourik is van 2002, maar nu (in 2015) weer strak in de lak.

 


 

In 2014 heeft GINAF dit nieuwe type vrachtwagen gelanceerd en Gebr. van Mourik heeft de eerste: de GINAF X5150-F, een 10x2 met twee hefbare assen (as 3 en 5), widespread en gestuurde achteras en 50ton GVW (wettelijk). Deze groene truck is de eerst afgeleverde, en wordt door Gebr. van Mourik uit De Glind ingezet voor asfalttransport.

 

 

 


 

Deze interessante auto is in 2016 aan het voertuigpark toegevoegd: een GINAF G6 4243-CS 8x4 kipper met de grote XF cabine en een korte, hoge kipper van Gijsbertsen. Bijzonder aan de kipper is dat hij heel erg steil kan kippen, waardoor er minder in de kipper achterblijft.

 

 

 

 


 

 

Met de tussenas omhoog staat deze GINAF X4345-TSV van Gebr. van Mourik te zonnebaden. De auto wordt regelmatig voor het transport van asfalt gebruikt en dat was ook het geval de nacht voor deze foto werd gemaakt, de sporen teer zijn overal op de auto te zien.

 


 

Dit is mijn favoriet bij Gebr. Van Mourik, een heel mooie GINAF M4446-TS. De kleuren van deze en de andere auto kunnen u misschien bekend voorkomen: het zijn de kleuren van tractormerk Fendt. Een erg mooie combinatie, ook op een vrachtwagen.

 

 

 


 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.