In juli 2021 staan deze drie door Wierda Voertuig Techniek gebouwde MAN TGS (TG3) 10x4 kippers bijna klaar om afgeleverd te worden aan de IJmond Transport Groep uit Beverwijk (NH). Deze vijfassers met overmaatse kippers van Gijsbertsen zullen worden ingezet op het terrein van TATA-Steel.

 

De IJTG MAN TGS 10x4 kippers hebben alle een overmaatse kipper voor het zwaardere terreinwerk en een luifel boven de cabine die cabine van de vrachtwagens beschermt tegen allerhande ladingen waar de cabine niet tegen kan.

 

 

 

 

 

 

 


 

O.a. in 2016 leverde Wierda Voertuig Techniek ook al een serie aan IJmond Transport, waaronder deze heel dikke MAN TGS 10x4. De auto is gebouwd als een deel van een order van vier kippers. De auto's zijn alle voorzien van een overmaatse AJK kipper met kleppen en een plaat boven de cabine die de inzittenden beschermd tegen vallende lading.

 

 

 

 


 

De tweede auto uit de order van vier, bouwjaar 2016.

 

 

 


 

Naast drie 10x4'en heeft De IJmond Transport Groep in 2016 ook nog deze lange 10x8 MAN TGS aangeschaft. De auto staat op kleine wielen en is voorzien van de originele ongedeelde Euro6 demper zoals bij de allereerste WVT Euro6 MAN 10x8 van ROS uit Schiedam.

 

 

 

 


 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.