Mercedes-Benz Actros 8x4

 

Hertgers uit Klarenbeek (Gld) rijdt met deze in Heijmans-kleuren gespoten Mercedes-Benz Actros 8x4 Wide Spread.

 


 

Hier zien we een Mercedes-Benz Actros 8x4 WideSpread van Den Breejen Dronten. De auto staat op grote wielen waardoor hij een stuk terreinvaardiger wordt.

 


 

Sinds 2013 rijdt Wigchers Transport uit Schoonoord (Dr) met twee Mercedes-Benz Actros 8x4 Wide Spread kippers. Dit is de tweede van twee, die drie maanden na de auto hieronder bij Wigchers in dienst is gekomen. Van de twee is dit de enige in de kleuren van Wigchers zelf.

 


 

Deze tweede Mercedes-Benz Actros 8x4 Wide Spread van Wigchers uit Schoonoord (Dr) is de ex-demo auto van Mercedes-Benz, nog steeds in de kleuren van Mercedes. Deze auto is ook in 2013 bij de firma gekomen.

 


 

Wegenbouwbedrijf De Rooij uit De Meern (Ut) heeft sinds begin 2012 deze Mercedes-Benz Actros 8x4 Wide Spread in dienst. De auto was voorheen Mercedes' eigen demo-auto om de widespread en gestuurde achteras te demonstreren.

 


 

W.B. van der Donk & Zn uit Vinkel (NB) is van nature een Mercedes-rijdend bedrijf. Eén van de oudere auto's die er nog voor het bedrijf rijden in 2014 is deze eerste generatie (MP1) Mercedes-Benz Actros 8x4 met HYVA kipper die in 2002 voor het eerst op de weg kwam. De 10 jaren zijn hem niet af te zien.

 


 

Deze MP2 Mercedes-Benz Actros uit 2005 zou de opvolger moeten zijn geweest van de Actros hierboven, echter ze rijden nog steeds zij-aan-zij.

 

 


 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.