WEGENBOUWERS Landelijk

 

Een Mercedes-Benz Arocs 10x8 van De Ruiter Transport uit Reduzum (Fr). Deze 10x8 is in 2020 door de firma aangeschaft als een zeer jong gebruikt exemplaar dat zijn eerste jaar als demo/huur-auto van ombouwer Veldhuizen Wagenbouw heeft gesleten.

 


 

Een Mercedes-Benz Arocs 10x8 van Heuvelman uit Krimpen a/d IJssel (ZH).

 


 

Een Mercedes Arocs 10x8 van Cees Rasenberg uit Wagenberg (NB). De firma heeft er twee die vrijwel identiek zijn qua opbouw. De kipper komt in beide gevallen van Jansen Hydrauliek Service (JHS).

 


 

De tweede van twee Mercedes-Benz Arocs 10x8 kippers van Cees Rasenberg.

 


 

Van Westdijk-kippers is deze Mercedes Arocs 10x8 uit 2019. Deze 10x8 met gestuurde 3e as is voorzien van een geïsoleerde kipper van TIBEG.

 


 

 


 

Een Mercedes Arocs 10x8 met starre 3e as van Maessen uit Venray (Lim). Maessen heeft twee van dit type extra korte Arocs 10x8 die beide zijn voorzien van een geïsoleerde Ruizeveld kipper.

 


 

 


 

Een Mercedes-Benz Arocs 10x8 van Jan Bakker uit Oldebroek (Gld).

 


 

 


 

Een van meerdere Mercedes-Benz Arocs 10x8 van G. de Bruyn uit Oudewater (Ut).

 


 

 


 

Van WB van der Donk uit Vinkel (NB) is deze Mercedes-Benz Arocs 10x8 star, de versie met niet-gestuurde 3e as.

 


 

Een Mercedes Arocs 10x8 van Knijnenburg uit Den Haag.

 


 

Dit was de eerste Mercedes-Benz Arocs in 10x8 uitvoering. De Arocs 8x8 is omgebouwd naar 10x8 door Veldhuizen Wagenbouw. De 10x8 is voorzien van een liftbare, maar niet stuurbare tussenas en een mechanisch gestuurde- en geveerde achteras. De auto is voorzien van een kipper van AJK. De auto zoals hij hier staat is van Veldhuizens C-E Rent, die de auto voor verhuur aanbiedt.

 

 

 

 


 

Een Mercedes-Benz Arocs 10x8 kipper uit de huur-vloot van Veldhuizen C-E Rent. Het handelt hier om een Arocs 10x8 met starre liftas.

 


 

Nog een Mercedes Arocs 10x8 van Veldhuizen C-E Rent. Bij deze 5-asser is de tussenas wel gestuurd en voorzien van een groter wiel.

 

 

 

 


 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.