Afgeleverd in 2016, deze MAN TGS 6x6 WideSpread van Hertgers uit Klarenbeek (Gld). Deze door Wierda VoertuigTechniek omgebouwde 3-asser is voorzien van een kipper van Vossebelt en Palfinger kraan.

 

 


 

Een DAF CF 10x4 van Hertgers, sinds 2018 bij het bedrijf in gebruik. Deze door Van Ginkel Techniek (VGT) omgebouwde DAF 10x4 heeft een geïsoleerde kipper van HYVA / DHS uitgerust met een asfaltsnip.

 

 


 

Deze MAN TGS 8x4 uit 2010 met containersysteem is van Hertgers uit Klarenbeek (Gld). De kipper die op de foto op de auto is getrokken is een kipper van Schenk.

 


 

Hoewel Hertgers zelf het groen met rood als bedrijfskleuren voert, is hun vaste werk van wegenbouwer Heijmans reden dat op dit moment (5/2014) het grootste deel van de auto's Heijmans-geel is gespoten. Deze MAN TGS 8x4 uit 2009 met vaste HYVA kipper is daar een mooi voorbeeld van.

 


 

De nieuwste aanwinst van Hertgers (5/2014) is deze Mercedes-Benz Actros 8x4 WideSpread, een schitterende auto die tevens in Heijmans-geel is gespoten.

 


 

Deze MAN TGA 8x4 is het oudere broertje van de TGS uit 2009. Deze TGA doet al sinds 2006 zijn werk en nooit voor iemand anders dan Hertgers. De typische in lichte kleur gespoten bumper van de TGA is een mooi Hertgers-detail, aanwezig op vrijwel iedere auto.

 

 


 

Opeenvolgende nummers, deze BS-PV-50 die op dezelfde dag op kenteken is gezet als de gele TGA 8x4 hierboven. Deze auto is echter in de eigen Hertgers kleuren gespoten en is voorzien van een containersysteem met Schenk afzet-kipper.

 


 

 


 

Een DAF! Deze 8x4 CF85 is door Hertgers besteld voor een chauffeur die het liefst een DAF wilde rijden en zo geschiedde. Een tevreden chauffeur is het halve werk!

 


 

Deze GINAF X3335-S is niet alleen gespoten in Heijmans kleuren, voordat hij door Hertgers werd gekocht was hij ook daadwerkelijk bij Heijmans in dienst.

 

 


 

Naast de GINAF heeft Hertgers ook nog deze MAN TGA 6x6 met kraan in het kleine segment.

 

 


 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.