Ga naar MAN TGS 8x4   Ga naar MAN TGA 8x4     Ga naar MAN F2000 8x4

Een door Wierda Voertuig Techniek gebouwde MAN TGS 8x4 WideSpread van Lagemaat Sloopwerken uit Heerde (Gld). Bouwjaar 2014.

 


 

Een MAN TGS 8x4 WideSpread in Euro6 uitvoering van Lagemaat uit Heerde (Gld).

 


 

Gloedje gloedje nieuw, deze MAN TGS 8x4 met widespread en gestuurde achteras. De auto is in september 2013 in gebruik genomen door R. Bos en Zn uit Beekbergen (Gld) en was nog maar een paar weken uit toen ik met de camera toesloeg. De auto rijdt in de groene kleur van Jan Zevenhuizen uit Apeldoorn (Gld)

 


 

Een MAN TGS 8x4 van Lagemaat Sloopwerken uit Heerde (Gld), die door Wierda Voertuig Techniek in Joure is omgebouwd naar Widespread-Gestuurd. De auto is uit 2009 en is voorzien van een wisselsysteem zodat er wisselend met deze AJK kipper gereden kan worden en met een puincontainer.

 


 

Een MAN TGS 8x4 van Leemans uit Vriezenveen (Ov) bij de AC Bovenveld bij Hardenberg (Ov). De auto valt op de door de grote wielen die gemonteerd zijn, vrij zeldzaam voor een 8x4 TGS.

 


 

Dit is een van twee MAN TGS 8x4 kippers van de NTP-Groep, hier net beladen met een lading asfalt uit de eigen asfaltmolen Bovenveld bij Hardenberg (Ov).

 


 

Dit is de tweede van twee MAN TGS 8x4 kippers.

 


 

 

Deze MAN TGS 8x4 containerauto is van Soeting uit Joure (Fr).

 


 

Deze MAN TGS 8x4 WideSpread is van G. van de Kamp uit Stroe (Gld). Het is een door Wierda omgebouwde 8x4 met een kipper van AJK. Het is één van twee van dit type in gebruik bij de firma uit Stroe.

 


 

De tweede van hetzelfde type MAN TGS 8x4 WideSpread.

 


 

Van Mulder-Eykelkamp uit Wythmen (Ov) is deze MAN TGS 8x4 met containersysteem.

 


 

Een verse MAN TGS 8x4 met gestuurde naloopas van Van Calker uit Kolham (Gr). De auto heeft hier een asfalt-hotbox in de bak voor asfaltreparaties.

 


 

Deze MAN TGS 8x4-4 BL EEV is van Gebr. de Jongh uit Botlek / Rotterdam. De auto is voorzien kraan en tweezijdige kipper van Ruizeveld.

 

  

MAN TGA 8x4 kippers

 

Deze MAN TGA 8x4 is van Hertgers uit Klarenbeek (Gld).

 


 

Opeenvolgende nummers, deze BS-PV-50 die op dezelfde dag op kenteken is gezet als de gele TGA 8x4 hierboven. Deze auto is echter in de eigen Hertgers kleuren gespoten en is voorzien van een containersysteem met Schenk afzet-kipper.

 


 

 


 

Een MAN TGA 8x4 van Janssen uit Maastricht, bouwjaar 2006.

 


 

Iets ouder is deze TGA 8x4 uit 2004, ook van Janssen.

 


 

Dit is een MAN TGA 8x4 van bouwjaar 2003 en rijdt bij Cerfontaine uit Berg en Terblijt (Lim).

 


 

Deze MAN TGA 8x4 is van Swinkels uit Vlierden (NB).

 


 

 

Deze 8x4 MAN TGA van Schagen Wegenbouw uit Hasselt (Ov) met een speciale extra geisoleerde bak voor asfalt.

 


 

 


 

 

 

 


 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.